Det viktigaste vi har i livet är vår familj!

Det är så lätt att glömma att dokumentera HELA familjen tillsammans. Oftast är det en eller kanske till och med båda föräldrarna som inte är med i bilderna.

Därför rekommenderar jag att hela familjen är med på dessa fotograferingar. Men, självklart går det bra att boka en fotografering med endast barnen.

Vem är er fotograf?

Caroline Solberg heter jag!

Jag bor i Karlskoga i ett litet rött hus med vita knutar tillsammans med min man Tom och vårt energiknippe till hund. I februari 2024 blev vi föräldrar till en urgullig liten tjej.

 

När jag inte fotograferar så ser jag mig gärna omkring i världen. Jag tycker om att bara vara ute i naturen och njuta av allt det vackra som finns där. Hur ljuset tränger sig genom grenarna på träden när morgondiset lyfter på morgonen. Hur mjuk hela världen ser ut en mulen dag eller hus solen känns mot ansiktet när den för första gången värmer om våren. 


Blev jag för djup nu? Oh, well! Vill vi veta nått ytligare? Jag älskar choklad och pepsi max! 


Låt oss nu fokusera på er igen! Jag är så taggad inför ert bröllop och hoppas att ni blir lika taggade inför att få plåtas av mig när ni fortsätter läsa.

Hur går en familjefotografering till?

Här tänkte jag berätta lite mer om hur det går till och du har naturligtvis möjlighet att ställa frågor om så önskas. Det är så viktigt för mig att allt är klart och tydligt.

Bokningsförfrågan


Ni skickar in en bokningsförfrågan där berättar lite mer om din familj och vad det är för typ av bilder som ni är ute efter.

Vad ska du ha på dig?


Jag rekommenderar att ni ser till att ha ungefär samma toner i era kläder och inte för hårda kontraster i färgval. MEN, med det sagt är det viktigt att ni känner er som er själva och bekväma i det ni har på er. Det finns även möjlighet att låna kläder ur min lånegarderob, just nu finns det flera klänningar och smycken som passar mamman och kanske en tonåring.

Dags för fotografering


Nu kör vi!


Vi väljer en plats som passar er, och fotograferar om det är bra väder. Skulle det vara extremt dåligt väder så ändrar vi till ett datum som passar bättre. Detta gäller endast vid nederbörd eller storm.


Under fotograferingen är det bra att se till att barnen är utvilade, mätta och att ni har mutor för att få till de bilderna som ni vill ha ;)

Dags för leverans


2-4 veckor efter fotograferingen så levereras era bilder i ett digitalt galleri. Där kan ni välja vilka bilder som ni vill ha högupplöst och om det är så att ni vill beställa fysiska produkter.


Fysiska bilder levereras senast 10 arbetsdagar efter ert urval.

er INVENSTERING


  • Konsultation inför er fotografering där vi går igenom dina önskemål.
  • En informationsbroschyr
  • Lån av upp till 3 vackra klänningar för mamman.
  • Fotografering i 1-2 timmar, vi fotograferar tills vi känner att vi är klara.
  • Ett personligt webbgalleri där du väljer ut dina bilder.

VARDAGAR: 2500KR

Helger/röda dagar: 3000kr

Mina bildpaket


Efter fotograferingen får ni ett webbgalleri med alla mina favoriter, där kan ni i lugn och ro sen bestämma vilket av dessa bildpaket som passar er.


Lilla paketet - 2490kr

5 st digitala foton

En förstoring i 30x40 cm


Mellanpaketet - 3990kr

10 st digitala foton

Två stycken förstoringar i 30x40 cm


Stora paketet - 5990kr

Alla utvalda fotograferingen (minst 20 st)

Två stycken förstoringar i 30x40cm

Nu börjar resan:

Skicka en bokningsförfrågan nedan.

Ange gärna namn och ålder på barnen samt namn på er föräldrar. Även om det är djur som ska vara med.

Välj det som stämmer in på er, om inget alternativ är det ni tänkt, skriv gärna vart ni vill vara i meddelandet nedan.

Om det är något som jag, som fotograf, behöver veta så skriv gärna med den informationen här. Det går även bra att ställa frågor till mig här.