Tänk vad stort och magiskt att det är påväg en helt ny människa in i världen och att den ska få dig som förälder.

Självklart måste detta dokumenteras!


Jag finns i Karlskoga utanför Örebro och jag fotograferar gravida personer i hela Örebro Län och östra Värmland.


Fortsätt läsa för att få se mer bilder och veta mer.

Vem är er fotograf?

Caroline Solberg heter jag!

Jag bor i Karlskoga i 70-tals hus tillsammans med min man Tom och vårt energiknippe till hund. Jag fick själv mitt första barn i februari 2024.

 

När jag inte fotograferar så ser jag mig gärna omkring i världen. Jag tycker om att bara vara ute i naturen och njuta av allt det vackra som finns där. Hur ljuset tränger sig genom grenarna på träden när morgondiset lyfter på morgonen. Hur mjuk hela världen ser ut en mulen dag eller hus solen känns mot ansiktet när den för första gången värmer om våren. 


Blev jag för djup nu? Oh, well! Vill vi veta nått ytligare? Jag älskar choklad och pepsi max! 


Låt oss nu fokusera på er igen! Jag är så taggad inför ert bröllop och hoppas att ni blir lika taggade inför att få plåtas av mig när ni fortsätter läsa.

När ska jag boka?


Så fort du vet att du är gravid så är det bra att höra av dig :D Tiderna kan försvinna fort. Vi bokar dock in dig så du fotograferar runt v30. Då brukar magen vara stor och fin men ännu inte blivit så tung. Sjävklart går det att fotografera före eller efter det också.


Jag själv hade en ganska tung graviditet och valde att fotografera i v31, och det var för att vi valde att anpassa oss när det fanns snö. Jag tänkte, ska jag fotograferas på vintern, då vill jag ha störst chans till snö. ;)


Jag försöker, precis som den som fotograferade mig, att alltid få till det väder som ni vill ha, därför bokar vi in en hel vecka eller flera dagar för att kunna välja ut den dag med det väder som ni önskar. Av denna anledning tar jag inte heller så många fotograferingar varje månad.

  


Hur går en gravidfotografering till?

Här tänkte jag berätta lite mer om hur det går till och du har naturligtvis möjlighet att ställa frågor om så önskas. Det är så viktigt för mig att allt är klart och tydligt. Fortsätt läsa nedan för att få veta mer!

Bokningsförfrågan


Ni skickar in en bokningsförfrågan där berättar du när du har BF och jag återkommer då med en vecka som vi kan hitta en fotografering. Om vädret är viktigt för dig, för att du ex verkligen vill ha solnedgång eller liknande så behöver vi hålla datumet lite öppet.

Vad ska du ha på dig?


Jag har en lånegarderob med kläder som du kan få använda under fotografering. Men du kan såklart även ha på dig det som du vill ha på dig.


Vi samband med att jag återkopplar om jag kan fotografera dig så får du också länk till att välja kläder eller valet att använda dina egna, så det behöver du inte bestämma nu


Dags för fotografering

Nu kör vi!


Vi tar den tid vi behöver för att få de bilderna som du vill ha men räkna med att det tar upp till en timme.


Är det kallt kommer jag ha med värmekuddar som vi gömmer i dina kläder så du håller dig varm även om du väljer att ha tunnare kläder i kylan.

Dags för leverans


2-4 veckor efter fotograferingen så levereras era bilder i ett digitalt galleri. Under sommaren kan detta ta längre tid eftersom jag då även fotograferar bröllop.


Fysiska bilder levereras senast 10 arbetsdagar efter ert urval.

Din invenstering


  • Konsultation inför din fotografering där vi går igenom dina önskemål.
  • En informationsbroschyr
  • Lån av upp till 3 vackra klänningar.
  • Fotografering utomhus i ca 1-2 timmar, vi slutar när vi är nöjda
  • Ett personligt webbgalleri där du väljer ut dina bilder.
  • Möjlighet att köpa till krans eller bukett för 350kr.

Vardagar: 2500kr

Helger/röda dagar: 3000kr

Mina bildpaket


Efter fotograferingen får ni ett webbgalleri med alla mina favoriter, där kan ni i lugn och ro sen bestämma vilket av dessa bildpaket som passar er.


LILLA PAKETET - 2490KR

5 st digitala foton

En förstoring i 30x40 cm


MELLANPAKETET - 3990KR

10 st digitala foton

Två stycken förstoringar i 30x40 cm


STORA PAKETET - 5990KR

Alla utvalda fotograferingen (minst 20 st)

Två stycken förstoringar i 30x40cm