Wow! Ni ska gifta er!

Du har förmodligen hamnat här för att du ska gifta dig, eller så känner du någon som ska gifta sig.

Oavsett vad, så är du välkommen in i värmen! Här får du reda på mer om hur mina fotograferingar går till och vad du kan förvänta dig. Japp, priserna finns längst ner ;)

Vem är er fotograf?


Caroline Solberg heter jag! Jag gifte mig själv 2019 med min man Tom. Det var en fantastisk dag och jag är så glad att vi valde att boka en fotograf!


Vi bor i Karlskoga i ett sutterän hus  tillsammans med vårt energiknippe till hund. I februari 2024 välkomnade vi vårt första barn till familjen.

 

När jag inte fotograferar så tycker jag om att bara vara ute i naturen och njuta av allt det vackra som finns där. Hur ljuset tränger sig genom grenarna på träden när morgondiset lyfter på morgonen. Hur mjuk hela världen ser ut en mulen dag eller hus solen känns mot ansiktet när den för första gången värmer om våren. 


Blev jag för djup nu? Oh, well! Vill vi veta nått ytligare? Jag älskar choklad och pepsi max! 


Låt oss nu fokusera på er igen! Jag är så taggad inför ert bröllop och hoppas att ni blir lika taggade inför att få plåtas av mig när ni fortsätter läsa.

Boka dina blommor hos Studio FloraRosea

Studio FloraRosea är ju inte bara en fotograf, vi är också en blombutik. Jag, Caroline delar Studio FloraRosea med min syster Ida, som är florist! Vi älskar att jobba ihop, uppenbarligen! Haha! Därför ger vi 20% rabatt på våra respektive tjänster om man köper något av mina bröllopspaket och minst en brudbukett och corsage hos Ida.


Här nedan är några av de buketter som Ida gjort som jag också sen fått äran att fotografera. Har ni funderingar kring detta så fråga så ska jag svara så gott jag kan!

Hur går en bröllopsfotografering till?

Här tänkte jag berätta lite mer om hur det går till och du har naturligtvis möjlighet att ställa frågor om så önskas. Det är så viktigt för mig att allt är klart och tydligt.

Bokningsförfrågan


Ni skickar in en bokningsförfrågan. Jag svarar alltid på den inom två arbetsdagar och då får ni reda på om jag är ledig det datumet eller inte. I detta steget så skickar ni bara in information om er och ert bröllop och inget är ännu skrivet i sten att ni måste boka. Är jag ledig ert datum går vi vidare till nästa steg. Om jag inte är ledig så kan jag skicka ut en förfrågan i mitt nätverk för att se om någon annan är ledig. Därför är det viktigt att jag vet så mycket som möjligt om ert kommande bröllop som möjligt.

Berätta allt om ert bröllop


Är jag ledig på ert datum så kommer jag vilja veta ännu mer om er och ert kommande bröllop. Då brukar jag boka in ett möte med er, helst fysiskt men annars så tar vi det digitalt. Efter det mötet, om allt känns bra för både er och mig så kommer jag skicka ett avtal och bokningsfakturan. När avtalet är påskrivet och bokningsfakturan är betald så är det helt klart att vi kommer jobba ihop.


Avtalet och bokningsfakturan ska vara påskrivna och betalda inom 10 dagar efter att jag skickat ut det.


Dags för bröllop


Er stora dag är här. Vi har innan gått igenom allt som jag behöver veta för att ni bara ska kunna koppla av och följa med dagen som kommer.


Jag gör allt för att fånga alla bilder som ni vill få med er från ert bröllop.

Dags för leverans


6-12 veckor efter bröllopet så levereras era bilder. Under högsäsong kan det ta någon längre tid och under lågsäsong kan det gå något snabbare.


Om ni har valt ett paket med produkter i, så är det vid leveransen av de digitala filerna som ni väljer vilka bilder som ska vara i de fysiska produkterna.


Ni får alltid en tjyvkik på några favoriter redan dagen efter så ni kan meddela hela världen att ni är gifta med bilder i högsta kvalité.

Några favoriter från mina år som bröllopsfotograf

Vad kostar det?

SilverTre sammanhängande timmars fotografering i Karlskoga med omnejd. Här kan du exempelvis ha med sista förberedelserna, vigsel och porträtt.


Ni får också ett fint onlinegalleri med alla utvalda bilder (minst 150 st) från er fotografering. Vi möts också för att prata om er stora dag och förväntningar inför den och er fotografering, för er som vill kan vi då också ha en provfotografering efter det mötet.


PRIS: 14990KRGuld


Sex sammanhängande timmars fotografering. Här får du med en stor del av dagen, exempelvis förberedelserna, vigsel, porträtt, gruppbilder och början av middagen.


Ni får också ett fint onlinegalleri med alla utvalda bilder (minst 300 st) från er fotografering. Vi möts också för att prata om er stora dag och förväntningar inför den och er fotografering, för er som vill kan vi då också ha en provfotografering efter det mötet.


PRIS: 24990KRPlatinum


Nio sammanhängande timmars fotografering. Här får du med i princip hela dagen


Ni får också ett fint onlinegalleri med alla utvalda bilder (minst 450 st) från er fotografering. Vi möts också för att prata om er stora dag och förväntningar inför den och er fotografering, för er som vill kan vi då också ha en provfotografering efter det mötet.


Pris: 34990kr

Bokar ni minst en brudbukett och ett corsage från Ida på Studio FloraRosea så får du 20% på både mina och hennes respektive beställning.

Frågor och svar

Kan du filma också?

Tyvärr erbjuder jag inte film men kan absolut sätta er i kontakt med flera fantastiska filmfotografer!

Vart utgår du ifrån? Ingår resor?

Jag utgår ifrån Karlskoga, utanför Örebro.

Resor upp till 10 mil ingår i samtliga paket. Är ditt bröllop längre bort än så så tar jag ut 40kr/milen.

Hur många bilder kommer jag att få?

Jag har skrivit under varje paket hur många bilder som ni med. Men räkna med MINST 50 bilder per bokad timme. Oftast så skickar jag med avsevärt mycket fler men vill inte garantera det.

Hur lång leveranstid har du?

För bröllop är det vanligtvis runt 6-12 veckor. Jag jobbar alltid för att du ska få dina bilder så fort som möjligt men under högsäsong tar det oftast lite längre tid medans det under lågsäsong kan gå fortare än så.