Äntligen är det dags!

12 år i skolan är avklarat och det ska självfallet firas!

Du måste ju såklart minnas din stora dag i fina bilder 😀 Perfekt att ha som minnen men också att ge bort i tackkort till de som kommer och firar dig.

Självklart kan jag även fotografera din bal och du kan såklart fotograferas tillsammans med dina vänner om du vill.

Jag erbjuder porträttpaket för dig som vill fotograferas själv men även för dig som vill fotograferas med dina vänner.

Fortsätt läsa för att få veta mer!ENskilda porträttFör dig som vill ha bilder ensam. Vi träffas utomhus och ni kan välja om ni bara vill ha studentkläder och hatt eller om du även vill ha dina balkläder. Fotograferingen pågår i upp till en timme och sker inom Karlskoga kommun.


2900krGruppfotograferingSamla upp till 5 personer till och fotograferas tillsammans! Så mycket roligare att fira med dem som du gått i skolan med. Lite billigare också än att ta bilderna själv ;) Sjävklart får alla egna porträtt också! Fotograferingen pågår upp till 1,5 timme och sker inom Örebro län.


9500kr

Tips:

Ta med både dina studentkläder och balkläder och få en större variation av bilder

Minisessions 24-25 maj!


För dig som vill bli fotograferad i studio till ett fantastiskt bra pris så kan du boka in dig på våra minisessions den 24 eller 25 maj. För endast 500kr får du 20 minuter i studion, perfekt för dig som vill ha enkla porträtt för att skicka tackkort till familj och vänner, eller varför inte beställa för att ha en bild hemma på väggen. Du bestämmer vad du gör med din tid i studion och på vilket sätt du använder bilderna efteråt.


Fotograferingen sker under max 20 minuter, om du är sen så tas det av din tid, så var gärna på plats tidigare om du behöver byta om på plats eller förbereda något.


Om ni är flera som vill fotograferas tillsammans, se till att boka tiderna efter varandra och kom tillsammans på den första bokade tiden.


Fotograferingen sker inomhus i studio och gäller i första hand dig som tar studenten i år (men även begränsat endast till personer som avslutar någon form av utbildning våren 2024)


När jag ser din bokning så skickas ett mail med information om hur du betalar bokningsavgiften på 500kr, denna avgift måste vara betald innan fotograferingen.


Du kan boka din tid direkt här nedan eller skicka en bokningsförfrågan om du har fler frågor


Vid frågor, kontakta fotograf Caroline på caroline@studioflorarosea.se

EKMANSBACKEN 1, KARLSKOGA

Skicka in en bokningsförfrågan


Notera att detta inte är bindande, först när du betalt bokningfakturan som skickas efter att vi kommit överens om när och om du ska fotograferas är bokningen bindande för både mig och dig.


Har du frågor? Ställ dem i formuläret.

Jag kommer inte ringa dig, skickar ett SMS när jag svarat på ditt mail.

Om du har frågor eller vill skicka med något annat till mig, skriv det här

Frågor & Svar

Hur funkar det med bilderna?

Du/ni får bilderna inom tre veckor i ett galleri som heter Pixieset. Den som gör bokningen är den som får galleriet. Har du/ni bokat enskilda porträtt så ska ni då välja ut de bilder som ni vill ha högupplöst. Exakt hur ni gör detta kommer stå i det mail som ni får med galleriet.

Har ni Gruppporträtt så ingår samtliga utvalda bilder högupplöst och kommer gå att ladda ner direkt.

Galleriet ligger uppe i 30 dagar.

Vad ingår i priset?

I enskilda porträtt ingår ett galleri med ca 20-30 bilder från vår fotografering. Du kan där välja upp till 5 högupplösta bilder som ingår i priset.

I gruppfotograferingen får ni ca 30-50 bilder, ni kan ladda ner samtliga bilder för webben och högupplöst.

I galleriet kan ni även köpa till tackkort, förstoringar och tavlor.

Vart ska vi vara?

Jag utgår från Karlskoga och tar gärna bilderna här men kan ta mig till Örebro, Kristinehamn, Degerfors, Storfors och andra orter på ungefär det avståndet från Karlskoga. Meddela gärna i bokningen vilken kommun du tillhör.

I Karlskoga och Örebro har jag lite favoritplatser men är alltid öppen för förslag. Det finns även möjlighet att vara i min studio som ligger i Karlskoga.

Jag tar examen, kan du fotografera mig ändå?

Slutar du kanske 6:an, 9:an eller tar examen från universitetet? Självklart ska det också dokumenteras och du kan naturligtvis också boka tid för en fotografering.

Minisessions är dock i första hand för studenter, men vill du sätta upp dig i kö för det så meddela det i intresseanmälan.

När betalar vi? Och hur?

I samband med att vi boka in fotograferingen kommer jag skicka ut en bokningsfaktura via mail. När den är betald så är ert datum säkrat!

Den fakturan är på 1500kr och dras sen på slutfakturan som skickas ut samma dag som fotograferingen sker.

Vad händer om det regnar?

Regnar det så kan det bli superfint ändå!

Men vill ni boka om, om det går, så kan vi göra det. Annars är vi någonstans där vi kan vara lite i skydd. Jag har även en studio i centrala Karlskoga som vi kan vara i.

Presentkort?

Vill du ge bort en fotografering i studentpresent? Då kan du köpa ett presentkort hos mig. Antingen kommer du in på Studio FloraRosea som ligger i Ekmansbacken i Karlskoga eller så kan du skicka ett mail till mig på caroline@studioflorarosea.se så hjälper jag dig därifrån.