Äntligen är det dags!

12 år i skolan är avklarat och det ska självfallet firas!

Du måste ju såklart minnas din stora dag i fina bilder 😀 Perfekt att ha som minnen men också att ge bort i tackkort till de som kommer och firar dig.

Självklart kan jag även fotografera din bal och du kan såklart fotograferas tillsammans med dina vänner om du vill.

Jag erbjuder porträttpaket för dig som vill fotograferas själv men även för dig som vill fotograferas med dina vänner.

Fortsätt läsa för att få veta mer!

Vad kommer jag erbjuda för paket?


Det är inte helt bestämt ännu utan kommer släppas under tidig vår 2024. Men du kommer kunna boka studentfotografering ensam eller tillsammans med dina kompisar.

Ni väljer själva vilka som deltar. 


Du/ni kommer också kunna välja om ni vill vara ute i naturen eller inne i min studio på Ekmansbacken.


Så börja diskutera redan nu med dina kompisar, ska ni kanske gå ihop och få en ultimat studentfotografering tillsammans eller ska du köra ensam?


Vill du sätta upp dig på väntelistan och få information först, fortsätt scrolla!

Enskilda porträtt

2990kr

För dig som vill ha bilder ensam eller med en kompis. Vi träffas utomhus och ni kan välja om ni bara vill ha studentkläder och hatt eller om du även vill ha dina balkläder. Fotograferingen pågår i upp till en timme och sker inom Karlskoga kommun.

Grupporträtt

9990kr

Samla upp till 5 personer till och fotograferas tillsammans! Så mycket roligare att fira med dem som du gått i skolan med. Lite billigare också än att ta bilderna själv ;) Sjävklart får alla egna porträtt också!

Minisessions

Från 500kr

Under 24-25 maj kommer vi ha minisessions i studion nere hos oss på Studio FloraRosea.
Mer information kommer snart!

Frågor & Svar

Hur funkar det med bilderna?

Du/ni får bilderna inom tre veckor i ett galleri som heter Pixieset. Den som gör bokningen är den som får galleriet. Har du/ni bokat enskilda porträtt så ska ni då välja ut de bilder som ni vill ha högupplöst. Exakt hur ni gör detta kommer stå i det mail som ni får med galleriet.

Har ni Gruppporträtt så ingår samtliga utvalda bilder högupplöst och kommer gå att ladda ner direkt.

Galleriet ligger uppe i 30 dagar.

Om vi vill köpa fler bilder?

I galleriet som skickas ut kan ni köpa fler högupplösta filer. Bara för er kommer jag ha ett erbjudande om att köpa till 5 extra högupplösta bilder för 1500kr eller hela galleriet för 4000kr.

I galleriet kan ni även köpa till tackkort, album och förstoringar.

Vart ska vi vara?

Jag utgår från Karlskoga och tar gärna bilderna här men kan ta mig till Örebro, Kristinehamn, Degerfors, Storfors och andra orter på ungefär det avståndet från Karlskoga. Meddela gärna i bokningen vilken kommun du tillhör.

I Karlskoga och Örebro har jag lite favoritplatser men är alltid öppen för förslag.

Jag tar examen, kan du fotografera mig ändå?

Slutar du kanske 6:an, 9:an eller tar examen från universitetet? Självklart ska det också dokumenteras och du kan naturligtvis också boka tid för en fotografering.

När betalar vi? Och hur?

I samband med att vi boka in fotograferingen kommer jag skicka ut en bokningsfaktura via mail. När den är betald så är ert datum säkrat!

Den fakturan är på 1500kr och dras sen på slutfakturan som skickas ut samma dag som fotograferingen sker.

Vad händer om det regnar?

Regnar det så kan det bli superfint ändå!

Men vill ni boka om, om det går, så kan vi göra det. Annars är vi någonstans där vi kan vara lite i skydd. Jag har även en studio i centrala Karlskoga som vi kan vara i.

Presentkort?

Vill du ge bort en fotografering i studentpresent? Då kan du köpa ett presentkort hos mig. Antingen kommer du in på Studio FloraRosea som ligger i Ekmansbacken i Karlskoga eller så kan du skicka ett mail till mig på caroline@studioflorarosea.se så hjälper jag dig därifrån.

Är du intresserad av att boka en fotografering?

Vill du vara först med att få mer information om studentfotografering, skicka in dina kontaktuppgifter här så hör jag av mig till dig snart.